Automasikan reply komen di page anda

Bina senarai prospek dari komen yang dihantar

Tingkatkan engagement pada page anda

Anda meniaga online ? Anda wajib dapatkan HITInbox, applikasi yang menyediakan pelbagai ciri yang dapat menggandakan keuntungan perniagaan produk atau perkhidmatan.

Kenapa Anda Mesti Pilih HITInbox

SEJAK 1 APRIL 2017

HITInbox telah menawarkan autoreply & bulk messaging untuk pelanggan yg terdiri drpd usahawan online dan pemilik produk.

SERVER YG RELIABLE

Dikuasakan oleh server dengan spesifikasi tinggi untuk menjamin kelancaran sistem bagi memastikan kepuasan pelanggan.

NAIKTARAF BERTERUSAN

HITInbox sentiasa dikemaskini dengan versi terkini. Ciri-ciri baru juga sentiasa ditambah bersesuaian dengan keperluan pelanggan.

MENJIMATKAN KOS

Dengan hanya RM 0.68 / sehari, kini anda boleh mempromosikan perkhidmatan dan produk secara berterusan.

MUDAH DIGUNAKAN

Sistem yang mesra pengguna. Ikuti tutorial yang disediakan dan anda sudah boleh menggunakannya umpama PRO.

FUNGSI 4 DALAM 1

Sistem yang membantu anda mendapatkan leads, menukarkan leads menjadi prospek, dan meningkatkan engagement page anda

Ciri-Ciri Menarik HITInbox

4 ciri yang akan memudahkan kerja anda

1. Auto Reply

HITInbox membantu anda menjawab semua komen secara automatik 24 jam sehari. Kini anda tidak akan terlepas sebarang komen dari prospek anda.
Pilihan bentuk reply

Reply dengan komen dan PM atau dengan komen sahaja. Tetapkan keyword atau reply semua komen

Reply Mengikut Post Atau Page

Tetapkan reply yang berbeza untuk post berlainan atau gunakan satu reply untuk semua post di page anda

Import Leads

Kumpul database bakal pelanggan anda untuk tujuan promosi atau follow up

2. Message Broadcast

Hantar mesej pukal kepada mereka yang pernah komen di post anda dengan mudah untuk tujuan promosi atau follow up.
Pilih penerima mesej

Hantar mesej pukal mengikut page, group ataupun group yang anda tetapkan mengikut niche

Pilih masa mesej dihantar

Hantar terus atau jadualkan mesej mengikut waktu yang anda inginkan.

Import Leads

Kumpul database bakal pelanggan anda untuk tujuan promosi atau follow up

3. Messenger Bot

Automasikan perniagaan dengan memberikan info, menjawab pertanyaan dan mengumpul database prospek 24 jam sehari
Pelbagai pilihan bentuk reply

Pilih sahaja bentuk reply yang ingin anda gunakan samaada teks, imej, video, button, quick reply dan carousel.

Dapatkan Emel & No. Telefon

Gunakan Quick Reply untuk dapatkan emel & nombor telefon prospek anda.

Persistent Menu

Permudahkan prospek anda dengan menyediakan menu tetap pada interface messenger page anda

4. Content Poster

Tingkatkan engagement pada page anda dengan menyediakan content secara berterusan.
Pelbagai pilihan bentuk content

Pilih jenis content yang ingin dipost samaada teks, imej, video, link, carousel, slide show, CTA button dan offer.

Tetapan masa post dipublish

Publish terus atau jadualkan post mengikut masa yang anda inginkan.

Auto Reply

Tetapkan auto reply untuk setiap post yang dipublish

Testimoni Pengguna

Apa kata mereka yang telah menggunakan HITInbox
POWER. Betul betul POWER
Dengan software Ini dapat Folowup hampir 500 orang Dgn 1 click je. Nak senang.? Aku rekemen sangat software ni.
Fahmi Madisan Peniaga Online
Serius ‘POWER’ beb software ni. Rekemended
sangat berbaloi untuk dimiliki coz dapat jimatkan masa korang untuk ‘BLAST’ & ‘FOLLOW UP’ semua prospek kat fbpage.
Ayadi Muhajir Internet Marketer
best software in town
save time to send messages one by one, now can broadcast to all lead in one clicks…
Gary Chong Chern Wei Peniaga Online

Langgan Sekarang !

Plan mudah untuk anda. Pilih pakej yang bersesuaian mengikut keperluan anda
Auto Reply
RM50
/ setahun
Import 1 Akaun
Import UNLIMITED Page
UNLIMITED Reply
Get Started
Auto Reply + Messenger Bot + Content Poster
RM150
/ setahun
Import 2 Akaun
Import UNLIMITED Page
UNLIMITED Reply
UNLIMITED Content Poster
UNLIMITED Messenger Bot
Get Started
Auto Reply + Message Broadcast + Content Poster + Messenger Bot
RM250
/ setahun
Import 5 Akaun
Import UNLIMITED Page
UNLIMITED Reply
UNLIMITED Message Broadcast
UNLIMITED Content Poster
UNLIMITED Messenger Bot
Get Started